تجهیزات مورد نیاز برای کارگاه ماست بندی 100 الی 1000 لیتری  :

محصولات قابل عرضه ، شیر خام ، انواع ماست ، انواع دوغ ، خامه صبحانه ، کره ، سرشیر ، پنیر ، کشک و قره قروت

1- وان دریافت شیر خام 400 کیلویی  

2- باسکول توزین شیر خام دریافتی 500 کیلویی

3- پمپ انتقال  1 تنی و فیلتر تصفیه فیزیکی شیر خام  51 میلیمتری

4- شیر سردکن استیل 500 لیتری با کمپرسور 1 الی 5/1 اسب  و همزن 25 صدم کیلو وات

5- پروسس تانک با همزن گیربکسی 1 اسب 30 دور

6- آیس بانک 400 لیتری با کمپرسور 5/1 اسب

7- پمپ همگن کننده ، سیر کولاسیون و انتقال به گرمخانه 2 تنی تمام استیل

8- دوغ سرد کن 500 لیتری با کمپرسور 5/1 اسب و همزن گیربکسی 25 صدم کیلو وات

9- میکسر تولید سرشیر و دوغ زن  150 لیتری

10- خمیر گیر استیل 40 کیلویی

11- سردخانه 2×3 در ارتفاع 2.2 متر با کمپرسور 5/2 اسب

12- گرمخانه با دیواره های آلومینیومی به ابعاد 5/1 در 2 در ارتفاع 2 متر

13- سپراتور رومیزی ترکیه ای 120 الی 140 لیتری تکفاز

14- لوازم تست دریافت شیر و آموزش دریافت شیر

15- آموزش تولید ماست بندی یا فرمول تولید لبنیات سنتی

 

 

امکانات مکان مورد نیاز ماست بندی:

 

 

1- متراژ برای تولید و فروش در یک مکان 65 الی 85 متر مربع با عرض حداقل4 متر و ارتفاع 53/ متر

2- برق تک فاز یا سه فاز به میزان 32 آمپر

3- کف شور مغازه 2 عدد ( یک گارگاه و دیگری فروشگاه )

4-روشویی دو عدد (یک گارگاه و دیگری فروشگاه )

5- آب شرب ( لوله کشی شهری )

6- گاز شهری ( کنتور G6 یا G60 به بالا )

 

 

 

برای مشاهده کلیه تجهیزات ماست بندی کلیک کنید.