ماست بندی 500 لیتری نیمه صنعتی
پیش نیاز ها : کارگاه و فروشگاه به متراژ 70 متر مربع در شهرستانها و 65 متر در مراکز استانها و 50 متر برای شهر تهران
- برق تکفاز 25 الی 32 آمپر و آب شرب به میزان 1.2 اینچ آب شهری
- پرسنل برای کار در کارگاه و فروشگاه : 1 نفر فروشنده و 2 نفر تولید کننده
- شروع فعالیت از ساعت 6:30 دقیقه صبح
الی 23
- محل اخذ مجوز : واحد اصناف شهرستانها و استانهای کشور قسمت خواروبار و لبنیات فروشان
- آموزش کارکرد دستگاهها به صورت رایگان و آموزش تولید محصول توسط مسئولین فنی مورد تایید غذا و دارو و دارای مدارک تحصیلی ارشد صنایع غذایی به ازای هر محصول 40.000.000 ریال و مدت زمان آموزش 1 هفته
- ظرفیت دریافت شیر خام در روز 800 لیتر میباشد .
- محل تولید وفروش در یک محل میباشد ( در قانون برای ایجاد شعبه فروش هیچ منعی وجود ندارد )