پیش نیاز ها :

 

 

 

 

 

 

کارگاه و فروشگاه به متراژ 70 متر مربع در شهرستانها و 65 متر در  مراکز استانها و 50 متر برای شهر تهران

 

 

 

 

- برق تکفاز 25 الی 32 آمپر و آب شرب به میزان 1.2 اینچ آب شهری

 

 

 

- پرسنل برای کار در کارگاه و فروشگاه : 1 نفر فروشنده و 2 نفر تولید کننده

 

 

 

 

- شروع فعالیت از ساعت 6:30 دقیقه صبح

الی 23

 

 

 

 

- محل اخذ مجوز : واحد اصناف شهرستانها و استانهای کشور قسمت خواروبار و لبنیات فروشان

 

 

- آموزش کارکرد دستگاهها به صورت رایگان و آموزش تولید محصول توسط مسئولین فنی مورد تایید غذا و دارو و دارای مدارک تحصیلی ارشد صنایع غذایی به ازای هر محصول 40.000.000 ریال و مدت زمان آموزش 1 هفته

 

 

- ظرفیت دریافت شیر خام در روز 800 لیتر میباشد .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- محل تولید وفروش در یک محل میباشد ( در قانون برای ایجاد شعبه فروش هیچ منعی وجود ندارد )